Grillet Græsk Salat
Course: Ingen kategoriServings
4
servingsPrep time
5
minutesCooking time
30
minutesEn af vores tilbehørs favoritter stammer fra Korfu hvor vi ofte fik tilsvarende ret serveret. Vi har selv komponeret denne opskrift ud fra de gode minder.
Retten er nem. Klargør alle grøntsager og bland dem i en foliebakke med olie, salt og Tandori Marsala. Grill eller bag til løgene er passende bløde og tilsæt så feta i passende stykker.
Vend ingredienserne i bakken forsigtigt og grill videre indtil lidt cremet konsistens. Hvor meget eller hvor lidt du ønsker at give denne ret afhænger af din personlige smag.
Ingredienser
Små blommetomater eller store skåret i store stykker.
Hele skalotteløg eller rødløg i kvarte
Peberfrugter i store stykker.
Eventuelt Chilli.
Tandori Marsala
En pakke Feta i grove tern.
Salt
Olivenolie
Opskrift
- Klargør grøntsagerne.
- Put grøntsagerne og krydderi i en foliebakke.
- Tilsæt en pæn sjat olivenolie og rør rundt.
- Sæt i grill eller ovn. Først direkte varme dernæst indirekte.
- Når løgene er passende bløde tilsættes Feta i passende stykker og indholdet vendes.
- Bag videre i ca. 5 – 10 minutter til indholdet har en passende konsistens.
- Server. Hertil basser godt stenovns-bagt brød da væden ikke er noget man kasserer.



Det ser godt ud