Grillet Græsk Salat

Grillet Græsk Salat

Recipe by adminCourse: Ingen kategori
Servings

4

servings
Prep time

5

minutes
Cooking time

30

minutes

En af vores tilbehørs favoritter stammer fra Korfu hvor vi ofte fik tilsvarende ret serveret. Vi har selv komponeret denne opskrift ud fra de gode minder.

Retten er nem. Klargør alle grøntsager og bland dem i en foliebakke med olie, salt og Tandori Marsala. Grill eller bag til løgene er passende bløde og tilsæt så feta i passende stykker.
Vend ingredienserne i bakken forsigtigt og grill videre indtil lidt cremet konsistens. Hvor meget eller hvor lidt du ønsker at give denne ret afhænger af din personlige smag.

Ingredienser

  • Små blommetomater eller store skåret i store stykker.

  • Hele skalotteløg eller rødløg i kvarte

  • Peberfrugter i store stykker.

  • Eventuelt Chilli.

  • Tandori Marsala

  • En pakke Feta i grove tern.

  • Salt

  • Olivenolie

Opskrift

  • Klargør grøntsagerne.
  • Put grøntsagerne og krydderi i en foliebakke.
  • Tilsæt en pæn sjat olivenolie og rør rundt.
  • Sæt i grill eller ovn. Først direkte varme dernæst indirekte.
  • Når løgene er passende bløde tilsættes Feta i passende stykker og indholdet vendes.
  • Bag videre i ca. 5 – 10 minutter til indholdet har en passende konsistens.
  • Server. Hertil basser godt stenovns-bagt brød da væden ikke er noget man kasserer.

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageChange Image