Tortilla med Cherizo og Cheddar

Hvad enten du skal have noget godt på tapas bordet eller noget nemt på campingturen, så bør du prøve denne ret.

Tortilla med Cherizo og Cheddar

Recipe by admin
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes

Ingredienser

  • 120g chorizo i tynde skiver

  • 500g små kartofler i tynde skiver

  • 100g revet cheddar ost.

  • 2 salatløg, halveret og skåret i tynde skiver.

  • 6 æg.

  • 1 bundt bredbladet persille, hakket.

  • Salt og peber.

  • Olivenolie.

Opskrift

  • Opvarm en stegepande med lidt olivenolie.
  • Steg pølserne til de er gyldne men ikke hårde.
  • Lad pølserne afdryppe på køkkenrulle men gem olien.
  • Tilsæt lidt mere olie på panden.
  • Tilsæt kartoffel- og løgskiver og steg dem i omkring 4 minutter ved god varme.
  • øgene må ikke blive brune.
  • æg låg på stegepanden og skru ned på lavt blus.
  • Lad det simre i ca. 30 minutter. Rør af og til så det ikke brænder på.
  • mellemtiden piskes æggene i en skål.
  • Bland ost, ristet chorizo og hakket persille i æggemassen.
  • Tilsæt friskkværnet sort peber samt salt.
  • år kartoflerne er møre, tilsættes kartoflerne til æggeblandingen, og det hele blandes forsigtigt sammen.
  • Panden tørres af og klargøres med ny olie.
  • år denne atter er varm hældes æggeblandingen på panden.
  • Fordel indholdet med en palet så chorizo og andet fyld er jævnt fordelt.
  • Steg under låg (eller alu-folie) ved svag varme til æggemassen er fast.
  • Herefter kan tortillaen serveres, men bliver dog ekstra lækker med en afsluttende gratinering i ovn i 3-5 minutter til overfladen begynder at tage farve.

Kommentar

  • Serveres varm eller kold (hvis der er noget tilbage).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageChange Image